2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

300 milliárdos fejlesztés zajlik az egészségügyben

Csökkentek az egészségügy területi egyenlőtlenségei és a kórházak adósságállománya is, az intézmények összehangolt állami irányításával pedig tízmilliárdos nagyságrendű megtakarítást értek el – jelentette ki a Fidesz szóvivője.

Selmeczi Gabriella szerint már a kormányzás első évében hozzáláttak az orvosok, ápolók, és egészségügyi dolgozók bérrendezéséhez, valamint programok indultak a fiatal orvosok itthon tartására is, aminek hatására sikerült lelassítani az egészségügyből az elvándorlást.

„A rendszerváltás óta a legtöbb és a legnagyobb fejlesztés zajlik az egészségügyben. 300 milliárd forint értékű fejlesztés zajlik ma az ország minden területén – mondta Selmeczi Gabriella. – Összesen négyszáz helyen zajlik valamilyen fejlesztés, valamilyen beruházás. Sorra újulnak meg a kórházaink. A Gyurcsány-korszakban egyszerűen az utcára kitett pszichiátriai betegek ellátásáról újra gondoskodtunk, hiszen tavaly létrehoztuk az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Központot” – tette hozzá a Fidesz-szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Annak ellenére, hogy a Kutyapárt megnyerte az előválasztást a Hegyvidéken, Gyurcsányék ráindítják a jelöltjüket. A Kutyapárt szerint a DK, a DK szerint a pedig Kutyapárt az akadálya annak, hogy legyőzzék a Fideszt a XII. kerületben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!