2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

2022. január 1-jéig érvényben marad a koronavírus védekezésről szóló törvény

Január 1-jéig érvényben marad a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvény. Erről az Országgyűlés hétfőn döntött 112 igen szavazattal, 25 nem ellenében. Az Országgyűlés az eredetileg idén februárban, 90 napos hatállyal elfogadott törvényt, elsőként májusban hosszabbította meg, októberig. Most ezt a határidőt tolta ki a Parlament januárig, de a törvény rögzíti, hogy a kormány a veszélyhelyzetet korábban is megszüntetheti.

  • 2022. január 1-jéig érvényben marad a koronavírus védekezésről szóló törvény

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!