2024. 07. 25. Csütörtök Kristóf, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

200 millió forintra pályázhatnak a kis- és közepes sportegyesületek

  • 200 millió forintra pályázhatnak a kis- és közepes sportegyesületek

200 millió forintra pályázhatnak a kis- és közepes sportegyesületek a Hiszek Benned Sport Program harmadik évében - jelentette be a sportért felelős államtitkár. Szabó Tünde hagsúlyozta, ezeknek az egyesületeknek fontos szerepük van abban, hogy a gyerekek megszeressék a sportot és a mozgást, ezért kiemelten fontos, hogy támogatni tudják a szervezeteket. A programban a sportegyesületek az elnyert támogatást a többi közt sporteszközökre, nevezési díjakra és toborzó eseményekre fordíthatják.

„Kulcsfontosságú, hogy a felnövekvő generáció tagjai közül egyre többen válasszák az egészséges és mozgásgazdag életmódot. Ezt a munkát segíti a Hiszek Benned Sport Program is, amely évről-évre egyre szélesebb körben nyújt támogatást a sportolni vágyóknak, a sportszervezeteknek és a városoknak, amely munkához ezúton is nagyon nagyon köszönöm elnök úrnak a munkáját és a sportegyesületek országos szövetségének a támogatását, hiszen nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy elérhessünk a kis- és közepes egyesületekhez is” – mondta Szabó Tünde.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tisztázatlan jogi ügyek az uniós intézményeknél + videó

Tisztázatlan jogi ügyek az uniós intézményeknél + videó

Az elmúlt napok politikai támadásai ugyanúgy részei annak a hadjáratsorozatnak, amelyet az Európai Unió balliberális erői évek óta Magyarország ellen folytatnak. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió tudósítójának Brüsszelben a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Agrometeorológia: a nyári kapás növényeknek nagy szükségük lenne csapadékra

Agrometeorológia: a nyári kapás növényeknek nagy szükségük lenne csapadékra

A nyári kapás növényeknek ebben az időszakban lenne szükségük a legtöbb csapadékra, de az elmúlt napok záporai csak kevés helyen enyhítették az egyre fokozódó csapadékhiányt és számottevő eső a következő nyolc-tíz napban sem várható; az aszályhelyzet további romlására lehet számítani - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!