2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

20 milliárdos konszolidációra szorult a Klik

Az önkormányzatoktól örökölt adósságok miatt volt szükség a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) 20 milliárd forintos konszolidációjára – írja a Magyar Nemzet.

A lapnak Balog Zoltán azt mondta, az összegből rendezik a beszállítói tartozásokat és kijavítják a kritikussá vált műszaki problémákat is az iskolákban. Ezenfelül a tanároknak is több milliárd forintnyi bankszámla-vezetési díjat kell kifizetni három évre visszamenőleg. Az emberi erőforrások miniszterének október közepéig kell javaslatot tennie a Klik működéséhez szükséges pluszforrások biztosítására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!