2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

1,9 milliárd forintos sugárterápiás eszközfejlesztés

1,9 milliárd forint értékű sugárterápiás eszközfejlesztés valósult meg az Országos Onkológiai Intézetben. A két új lineáris gyorsító és besugárzó eszköz lehetővé teszi a legmodernebb külső besugárzási technikák alkalmazását, ezzel minőségi javulást hozva a betegek sugárterápiás kezeléseiben. Az újfajta eljárás amellett, hogy csökkenti a mellékhatások kialakulásának esélyét, kíméli az épp szöveteket. Az intézet az elmúlt években kormányzati támogatás segítségével négy milliárd forint értékben ezer új eszközt szerzett be - mondta az emberi erőforrások minisztere.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!