2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Belföld

1,9 milliárd forintos sugárterápiás eszközfejlesztés

1,9 milliárd forint értékű sugárterápiás eszközfejlesztés valósult meg az Országos Onkológiai Intézetben. A két új lineáris gyorsító és besugárzó eszköz lehetővé teszi a legmodernebb külső besugárzási technikák alkalmazását, ezzel minőségi javulást hozva a betegek sugárterápiás kezeléseiben. Az újfajta eljárás amellett, hogy csökkenti a mellékhatások kialakulásának esélyét, kíméli az épp szöveteket. Az intézet az elmúlt években kormányzati támogatás segítségével négy milliárd forint értékben ezer új eszközt szerzett be - mondta az emberi erőforrások minisztere.

  • 1,9 milliárd forintos sugárterápiás eszközfejlesztés

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!