2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

15 év után ismét van bölcsődéjük

15 év után újra lett bölcsődéje Salgótarjánnak. A nógrádi megyeszékhelyen 1999 óta családi napközikben oldották meg a gyermekek elhelyezését.

Most uniós támogatással épült fel egy modern és teljesen felszerelt intézmény, melyben 52 gyermek elhelyezését tudják biztosítani. Az átadón Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere azt mondta: akkor tud több gyerek születni, ha az édesanyák dolgozni tudnak. „Az elmúlt négy évben több mint 6000 új férőhely jött létre, 4800 megújult, 28 milliárd forintot fordítottunk bölcsődeépítésre. 107 új intézmény, és valahol ennek is következménye, hogy növekedik a női foglalkoztatottság Magyarországon, ami az egyik döntő pont gazdaságilag is, demográfiailag is, meg a nők önbecsülése szempontjából is, úgyhogy az elmúlt három hónap számai azt mutatják, hogy 3 százalékkal magasabb a női munkavállalás, mint az előző évben volt” – fogalmazott Balog Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!