2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

13 éve rendületlenül működik a kormányablak intézménye + videó

A kormányablak nem más, mint az állam és a lakosok közötti összekötő kapocs. Erről beszélt a HÍR TV-nek a közigazgatási és területfejlesztési miniszter Dunaharasztiban, ahol pénteken adták át a kormányablakot.

  • 13 éve rendületlenül működik a kormányablak intézménye + videó

Pánczél Károly - országgyűlési képviselő: "Életnek értéket, az a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk."

Márai Sándor versének idézetével köszöntötte a dunaharasztiban újonnan átadott Kormányablakot a térség országgyűlési képviselője. Pánczél Károly szerint ez a mostani helység is bizonyítja az ilyen intézmények létjogosultságát. A Pest vármegyei főispán arról beszélt, hogy akik a kormányablakokban dolgoznak, egytől egyig a köz szolgálatára tették fel az életüket.

Tarnai Richárd - Pest vármegyei főispán: "Használják Önök is mint ügyfelek, nézzék meg Önök is, hogy működőképes dologról van-e szó, ha kritikájuk van azt fogalmazzák meg, mi továbbra is úgy fogjuk kezelni, hogy az Önök igényének megfeleljen."

A közigazgatási és területfejlesztési miniszter híradónknak azt mondta, hogy a kormányablak nem más mint az állam és a polgárok közötti összekötő kapocs.

Navracsics Tibor - közigazgatási és területfejlesztési miniszter: "A visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy közmegelégedésre tart számot, vagyis egy olyan sikeres innováció volt 13 évvel ezelőtt, ami még ma is jó színvonalon teljesít."

A Dunaharasztiban most átadott kormányablak jövő hét hétfőn reggel 8 órától várja a térség lakosait.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!