2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

tovább

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat.

Így szólt a „Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország” az állami díszünnepségen + videó

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából tartott állami díszünnepség részeként a Budapesti Operettszínház művészei elénekelték a Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország című dalt.

Szenátor baptista lelkész és showman szólalkozott össze a pornográfia okán

Az amerikai szenátor ocsmánynak és gusztustalan mocsoknak nevezte a pornót. A híres showman monológjában elpoénkodta a témát.

Erőszakba torkollt a lengyel gazdatüntetés Varsóban + videó

Több ezer mezőgazdasági dolgozó tiltakozott a lengyel kormány és az uniós vezetés ellen. A dühös demonstrálókat a kivezényelt rendőröknek kellett szétválasztaniuk, majd feloszlatniuk.

„Ez egyszerre jó Svédországnak és Magyarországnak” – új Gripenek érkeznek hazánkba + videó

Véget ért a magyar és a svéd miniszterelnök közös sajtótájékoztatója. Az esemény elején Orbán Viktor azt mondta: a mai találkozó Svédország miniszterelnökével egy hosszú, bizalomépítési folyamat fontos állomása. A miniszterelnök hangsúlyozta, ennek a szakasznak a végére ma pontot tett a kormány, sikerült tisztázni kölcsönösen a jó szándékot.

Elkapták a tatabányai szatírt

Több nőre is rátámadt egy 25 éves férfi Tatabányán. A szatírt elfogta a rendőrség.

Ha kell, a gazdatársadalom elmegy a falig + videó

Pénteken mintegy ezer gazda volnult fel Záhonynál, hogy tiltakozzon az ukrán gabona behozatalának vámmentessége meghosszabbítása ellen. A témában a Napi aktuális vendége volt Cseh Tibor, a Magosz szakmai titkára.

Nehéz meccsre számít Varga Zsolt az olaszok ellen + videó

Görögország és Grúzia után a magyar férfi vízilabda válogatott Olaszországgal találkozik az Európa-bajnokságon. A jelenlegi játékosállományt nézve az olaszok az esélyesebbek, de Varga Zsolt tanítványai nem feltett kezekkel játszanak majd.

Dömötör Csaba: Gyurcsányék most is azon dolgoznak, hogy az uniós pénzeket ne kapjuk meg + videó

Ha megérkeznek az első utalások, majd akkor lehet nyugtázni, hogy hazánk túl van ütemezésen - jelentette ki Dömötör Csaba, arra reagálva, hogy hamarosan egymilliárd euró jöhet Brüsszelből Magyarországra. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt sem hagyta szó nélkül, hogy az ellenzék miként vélekedik az uniós források ügyéről.

Aki látta a Hamász legbrutálisabb mészárlásának helyszínét + videó

Borzalmas volt látni azt, ami a Kfar Aza kibucban történt - számolt be a HírTV stúdiójában Dócza Edith Krisztina, a Magyar Nemzet újságírója, aki a napokban tért vissza Izraelből, és olyan kibucokban is járt, ahol október 7-én a legvéresebb támadásokat hajtotta végre a Hamász palesztin terrorszervezet. 

Az oregoni Portland az utcai drogfogyasztás betiltásáról döntött – vagy mégsem?

Az Oregon állambeli Portland városának önkormányzata a közelmúltban megszavazta a kemény drogok – mint például a fentanil, a heroin és a metamfetamin – közterületeken való használatának tilalmát.

Ennyivel kapnak többet a nyugdíjasok

A korábbi 15 százalékos nyugdíjemeléshez hozzáadtak egy 3,1 százalékos korrekciót, ugyanis ennyivel lett magasabb a nyugdíjas-infláció az év elején vártnál. Ez átlagnyugdíj esetén havi 6532 forintos emelést jelent - számszerűsítette Orbán Viktor bejelentését a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!