2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Fidesz-KDNP kampánynyitója 14:30

Szabadfogás: Gusztustalan egy hajótragédiából politikai tőkét kovácsolni

Hír TV

2019. június 20., csütörtök 20:55

A Hír TV Szabadfogás című műsorában a közéleti szóbirkózás résztvevői kifejtették véleményüket Koncz Zsuzsa és Bródy János daláról, felháborodásuknak adtak hangot az elmúlt 30 év legízléstelenebb parlamenti hozzászólásával kapcsolatban és Karácsony Gergely zuglói ténykedéséről is véleményt mondtak.

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely jobb és bal oldalán most is 3-3 szókimondó, politikában jártas személy ütköztette a véleményét. Ahogy a műsorvezető is mondta, kezdhették volna sokféle témával az adást, de a legfontosabbnak Koncz Zsuzsa és Bródy János – Ne mondd, hogy nincs remény című dalát tartották.

Miután néhány sort felolvasott a dal szövegéből a műsorvezető jogosan tette fel a kérdést: Kell-e becsülni Őket, hogy dacolva a hatalommal mindezt megtették, megírták ezt a dalt?

Antall József fogalmazott úgy, hogy nincs komikusabb vagy szánalmasabb egy idős forradalmárnál, mint ahogy nincs viccesebb egy ifjú konzervatív fiatalembernél – fogalmazott Dézsy Zoltán. Úgy gondolom, Bródy és Koncz a saját szobrukat rombolja ezekkel a nagyon dedós szövegekkel – fűzte hozzá dokumentumfilm-rendező.

 Dézsy szavaira reagálva Kukorelli Endre író elmondta, szerinte a zenészek szívből gondolják azt, amit csinálnak és pont ezért, tessék nekik megadni a kellő tiszteletet, hogy mindenki gondolja azt, amit akarnak és kész.

 A szerzeményről pro és kontra az összes résztvevő elmondta a véleményét.

 A műsor második részében szó esett a május végén történt, 28 halálos áldozatot követelő hajótragédiáról is, annak kapcsán, hogy néhány nappal ezelőtt a parlamentben Szabó Tímea kérdőre vonta Orbán Viktort a balesettel kapcsolatban. A hírt felelevenítve a politikus kérdései kiverték a biztosítékot a Szabadfogás mindkét oldalán. A műsor utolsó néhány percében kitértek Karácsony Gergely zuglói ténykedésére is.  

Hír TV

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!