2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Szabadfogás: Az MSZP lépett ki Botka Lászlóból vagy Botka László az MSZP-ből?

Hír TV

2019. október 31., csütörtök 21:01

Nagy József, a 24.hu újságírója, Jeszenszky Zsolt politikai „hobbista" és általános megmondóember, Kósa András, a Népszava tudósítója, Kálomista Gábor, filmproducer, Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője és Pesty László, a Pesty Feke Doboz alapítója, dokumentumfilm-rendező hivatottak arra, hogy a csütörtök estét átdiskurálva ki-ki a maga igazáról próbálja meggyőzni a vitapartnerét. A szokott parázs hangulatú szópárbajok Huth Gergely moderálása mellett zajlottak.

Nem csak mártír operett, hanem királydráma is zajlik hiszen kilépett pártjából Vona Gábor, korábbi pártelnök és az MSZP korábbi elnöke is kilépett a pártjából. – vetette fel a témát Huth Gergely, műsorvezető.

A rajzik is egy jó kifejezés lenne lassan, mert ugye az MSZP-ből mások is távoztak azóta, most ilyen távozási rajzás, hullám indulhat el esetleg. Érdekes, szerintem Vona Gábor távozása többé-kevésbé logikus, ő már régóta nem vett részt a Jobbikban. Botka László szerintem érdekesebb történet. Ott elég komoly megdöbbenést váltott ki az MSZP-ből, főleg, hogy nem szólt előre senkinek, még a szegedi MSZP-seknek sem szólt egyébként. Kicsit hátba szúrva érzi magát az MSZP -  mondta Kósa András, a Népszava újságírója.

Ki lépett ki kiből? Az MSZP lépett ki Botka Lászlóból vagy Botka László az MSZP-ből? Mert ahogy azért az MSZP föltűzte a zászlójára, küldte előre és utána szép csendben lemészárolták hátul a régi pártkatonák. Szerintem a Botkának is pont tele lett a hócipője azért, ami történik vele. Ezzel az igazi régi komcsi módszerrel, előre küldik majd hátul levágjuk a lábad, te viszont legyél hálás, állj be a sorba.

Elegáns volt, hogy eddig kihúzta egyébként – tette hozzá Nagy József, a 24.hu újságírója.

Kellett a támogatás az önkormányzati választásokhoz, bár szerintem az MSZP nélkül is behúzta volna Szegedet, de kellett, nyilvánvaló, hogy azokat az alkukat megkötötte és utána, ahogy mondtad elegánsan lelépett a színről

- mondta Kálomista Gábor, filmproducer.

 

Simán behúzta volna Szegedet szerintem, ő pártjának tett gesztust azzal, hogy a pártját nem ekézte a kilépésével, ő korrektül járt el

– véleményezte Nagy József, a 24.hu újságírója.

Hír TV

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!