2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Az alsónémedi gazdák nem kellettek a Magosznak

Hír TV

2018. január 19., péntek 11:20, frissítve: péntek 11:23

Az alsónémedi gazdák nem kellettek az egyedüli gazda-érdekvédelmi országos szervezetnek, a Magosznak. Tán százan is beléptek volna az újjáalakuló gazdakörbe, nemcsak a városkából, hanem a környékbeli településekről is. Az egyik szervező, Földesi Gábor szerint a megyei elnök azért hiúsította meg az újbóli működést, mert nem garantálták, hogy az általa favorizált jelölt lesz a helyi elnök. Mindez egy – állítólag – demokratikusan működő szervezetben.

Szerettük volna az alsónémediek által sokszor emlegetett Obreczán Ferencet is megkérdezni az ügyről. Egy hete mind az öt fellelhető e-mail-címére küldtünk riportfelkérést, de nem reagál. Kerestük telefonon, ám a készüléke napok óta foglaltat jelez. (Információink szerint ilyen fogadtatásban nála azok részesülnek, akikkel egyáltalán nem akar szót váltani. Csak ismét megjegyezzük, hogy a fogyatkozó tagságú Magosz hivatalban lévő vezetői szerint ez egy demokratikusan működő szervezet.)

A Jobbik fiatal agrárpolitikusa, Magyar Zoltán a jelenlegi agrárirányítási rendszert értékeli, és szól azokról a területekről, ahol szerinte mihamarabbi változtatásra lenne szükség.

Szó lesz egy termésátlag-növelő, kizárólag természetes anyagokból összeállított hazai készítményről is. 

A Soroló január 13-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!