2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 18:30

Terrorista vagy huligán?

2017. június 25., vasárnap 19:00, frissítve: hétfő 13:13

Ahmed H.
Terrorista vagy huligán? Ahmed H. korábban 10 év börtönt kapott terrorizmus miatt. A bűne az volt, hogy a határ szerb oldaláról köveket dobált a magyar rendőrökre, később követelte, hogy adjanak neki tolmácsot és nyissák meg a határt. Az ítéletet most megsemmisítették. A bíróságnak elölről kell kezdenie az ügyet.

Csaló ügyvédnő
Hajléktalanná vált az asszony, akit egy ügyvéd vert át. Lakást akart venni, ezért az önrészt, több mint 3 millió forintot, ügyvédi letétbe tette. Csakhogy mire megkapta a hitelt, sem a pénze, sem az ügyvéd nem volt már sehol.

Darkweb
Fegyverek, drogok, bomba receptek vagy bérgyilkos szolgáltatás. Ez a darkweb, vagyis az internet sötét oldala. A világháló legtöbbek által ismert felületei mögött egy sokkal szövevényesebb világ van. A Nemzeti Nyomozó Iroda, jól képzett programozókkal erősít, hogy felvegyék a harcot a kiberbűnözőkkel.

Szemelyácz
Szemelyácz János pszichiáter, addiktológus, tanár, orvos. Alkoholbetegekkel, drogfüggőkkel, hajléktalanokkal foglalkozik a nap 24 órájában. Több pécsi alapítványt vezet. Szerinte a függőség ellen egyetlen gyógyszer van: egy értelmes, tartalmas, fejlődőképes élet.

A Riasztás június 20 –i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!