2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Verekedő diákok

Hír TV

2018. március 25., vasárnap 10:23, frissítve: vasárnap 13:31

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott.

Hurghadai buszbaleset

11-en haltak meg, hét évvel ezelőtt a hurghadai buszbalesetben, köztük egy terhes kismama. Az utazási iroda a kúriáig ment, nem akart kártérítést fizetni. A per még mindig tart, a sérültek és az áldozatok hozzátartozói egy forintot sem kaptak, az utazási iroda pedig már régen becsődölt.

Verekedő diákok

Minden ötödik diákot ért már fizikai erőszak az iskolában. Egyre kíméletlenebbek egymással a kamaszok. Ráadásul nem csak ütik-verik egymást, a támadásokról készült felvételekkel vagánykodnak az interneten. „Minél demokratikusabb az iskola, minél kevésbé hierarchikus, annál könnyebben tudja kezelni ezeket a problémákat.”

Eltartási vita

Egy 100 milliót érő budai villa, egy vidéki család és az örökségre hajtó, rég nem látott rokonok. Köztük dúl a háború. Jönnek az eltartási szerződés buktatói, kiskapui és a jogorvoslati lehetőségek.

Börtönesküvő

„Ez nem egy olyan tipikus börtönkapcsolat, ahogy szokott ez bent lenni. Ez annál sokkal mélyebb.” Megtartották az első meleg börtönesküvőt Magyarországon, Sopronkőhidán ünnepélyes keretek között. Anyakönyvvezető és tanúk előtt mondta ki a boldogító igent egy néhány héttel korábban szabadult és egy jelenleg is fogvatartott férfi.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!