2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Viszlát nyár! – Egyenesen

Hír TV

2018. április 12., csütörtök 16:15, frissítve: csütörtök 16:22

Adás:
2018. április 12., csütörtök 19.00.
2018. április 13., péntek 00.05.
2018. április 13., péntek 13.05.

Jobbról előzés
Kudarcnak tartja a választási eredményt, de nem tudja elképzelni a pártot Vona Gábor nélkül – nyilatkozta a tisztújítás előtt álló Jobbik politikusa. A párt alelnöke szerint az okozta a vesztüket, hogy túl sokáig voltak jófiúk. Vendégünk Z. Kárpát Dániel.

Kondér
Nem csak a parlamentbe, de még pártja elnöki székébe is beülne a szocialisták kampányarca. Nem tűnik a végletekig abszurdnak politikai ambíciókról beszélni egy ekkora választási fiaskó után? Megkérdezzük Kunhalmi Ágnestől.

Viszlát nyár!
22 éves, a jövőjét tervezné, lakásról és saját családról álmodik, de egyelőre egy kávéfőzőre sem futja. Húga Skóciába megy, és – ha boldogulni akar – akkor követnie kell. Ez derül ki egy fiatal főiskolás lány megrendítő posztjából. Facebook bejegyzése hatalmasat futott a világhálón, végül mégis törölte. Most eljön hozzánk, és mindenre választ ad Mészáros Luca.

Késő bánat
Ő már a választások előtt megmondta: minden fideszessel szemben csak egyetlen jelöltre van szükség. Nincs más útja a győzelemnek. Igaza lett. A stúdióba várjuk a filozófus Heller Ágnest.

Mi vagyunk a zsoldosok
Az első Orbán-kormány gazdasági minisztere is felkerült a Soros-zsoldosok listájára. A felsorolást a kormánypárti Figyelő közölte, és a CEU igazgatótanácsának egyetlen magyar tagja mellett számos civil aktivista és újságíró is rajta van. A listázás miatt még esti programját is lemondta, és inkább eljött hozzánk Chikán Attila.

Jöhet a 7-es cikkely
Magyarországon rendszerszintű fenyegetés éri a demokráciát, a jogállamot és az alapvető jogokat – ez áll a Libe bizottság jelentésében. A dokumentum azt javasolja: élesítsék Magyarországgal szemben a 7-es cikkelyt. Kálmán Olga erről is beszélget Kuncze Gáborral és Kálmán Lászlóval.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!