2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Párizs szeme - Brassai Gilbert 11:00

Újratervezés – Egyenesen

Hír TV

2018. április 19., csütörtök 16:18, frissítve: csütörtök 16:30

Adás:
2018. április 19., csütörtök 19.00.
2018. április 20., péntek 00.05.
2018. április 20., péntek 13.05.

Újratervezés
Kemény évek jönnek, de egy új minőségi politikával meg lehet győzni az embereket, arról, hogy a Fidesz leváltható – mondja az LMP politikusa. Szerinte országos mozgalmat kellene indítania az ellenzéknek. Itt lesz Vágó Gábor.

A profi
Mit tud a Fidesz jobban, mint az ellenzék? – lényegében mindent, mondja a történész. Nem csak a politikája jobb, de a korrupciója is sokkal profibb. Vendégünk Ungváry Krisztián.

A győztes mindent visz
Hiába szavazott csaknem minden határon túli magyar a Fideszre, idén ebből nem profitáltak Orbánék. A győzteskompenzáció viszont nagyon bejött a pártnak. A stúdióban László Róbert választási szakértő.

Felelősség
Elkezdődött a per: a magyar állam, a jegybank és a számvevőszék felelősségét próbálja bebizonyítani a bíróságon a brókerbotrányok ügyében a károsultakat képviselő pertársaság. Eljön hozzánk ennek vezetője, Palotás János jogi szakértő.

Magyar bojkott
A magyar kormány bojkottált egy Kína elleni EU-s nyilatkozatot, így végül csak a pekingi uniós nagykövetek írták azt alá, a magyar kivételével. Az európai gazdasági érdeket sértő kínai tervek ellen tiltakoztak. Mit jelent a magyar bojkott? Megkérdezzük a volt külügyi államtitkárt, Szent-Iványi Istvánt.

Soros gratulálhat
A V4-ek közül Magyarország fogadta be a legtöbb menekültet tavaly. Egymillió lakosra 130 menekült jut, míg a szlovákoknál, cseheknél, lengyeleknél 20 alatt van ez a szám. Bodacz Balázs erről is beszélget Dési Jánossal és Herényi Károllyal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!