2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Távolodás – Egyenesen

Hír TV

2018. július 23., hétfő 17:30, frissítve: hétfő 17:49

Adás: 2018. július 23., hétfő, 19:00

TÁVOLODÁS
Kizárhatják a fideszes politikusokat a Néppártból - immár nyíltan beszélt erről egyik képviselőjük. Szent-Iványi István korábbi EP-képviselő lesz a vendégünk.

ÁTLÁTHATÓ?
Sokáig titkolták most már nyilvános, mely cégektől dőlnek a TAO-pénzek a futballklubokhoz. Nagy meglepetés nincs, az adományozásban a kormányközeli vállalkozók a legaktívabbak. A stúdióban Ligeti Miklós, a Transparency International jogi igazgatója.

FELMOSÓ
Takarítást vállaltak volna, egy erkélyt hoztak volna rendbe, de nem kért a civilek segítségből a János kórház. Herczeg Zoltán divattervező, aktivista érkezik hozzánk.

KASSZA
Elbúcsúzhatunk a 310 forint körüli eurótól. Varga Mihály szerint vége annak a nyugodt időszaknak, amikor 305 és 315 forintot ért az euró. De akkor mi lesz az ezen az árfolyamon számított költségvetéssel? László Csaba volt pénzügyminisztert kérdezzük.

TILTAKOZÁS
Hazai értelmiségiek tiltakoznak a Magyar Idők cikksorozata miatt. A művészek szerint a napilapban úgy támadják őket és az intézményvezetőket, mint az ötvenes évek pártsajtójában. Vendégünk Kukorelly Endre író.

TÉVÚT
Már az otthonápolási díj emeléséért tüntetők mögött is Soros Györgyöt látja a kormányközeli sajtó. Pedig ők csak a havi 53 ezer forintos ápolási díj emelését akarják elérni. Kálmán Olga erről is beszélget Lakner Zoltánnal és Szakonyi Péterrel

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!