2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Pénzszivattyú – Egyenesen

Hír TV

2018. április 18., szerda 17:20, frissítve: szerda 17:29

PÉNZSZIVATTYÚ – Ligeti Miklós
Virágzott a kampánykorrupció, az állam pedig végignézte a milliárdos visszaéléseket. Megállíthatóak-e a kamupártok? Megkérdezzük a Transparency International jogi igazgatóját, Ligeti Miklóst.

SZÖVETSÉGBEN – Tóth Bertalan
Frakciószövetségben politizál majd az új Országgyűlésben az MSZP és a Párbeszéd. Már megvan a vezetőjük is, mai vendégünk, Tóth Bertalan.

VONA ÖRÖKSÉGE – Mirkóczki Ádám
Két héten belül tisztújítás a Jobbikban. Két társelnökre bíznák a párt vezetését, akik továbbvihetnék azt a vonalat, amit Vona Gábor elkezdett. Itt lesz a Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám.

KÉTHARMADOS BIZONYTALANSÁG - Bojár Gábor
Az autógyártókon kívül nem örül a piac a kétharmados Fidesz-győzelemnek. A cégvezetők a bizonytalanságtól tartanak: nem tudhatják, mikor változtat a kormány olyan sarkalatos törvényeken, amely a működésüket befolyásolja. Itt lesz Bojár Gábor vállalkozó.

PÁRTNÉLKÜLI ELLENZÉK – Magyar György/Dömsödi Gábor
Hatalmas tömeg mozdult meg a választás utáni szombati tüntetésen, de szétesett ellenzéki pártok képtelenek megszólítani őket, a civilek pedig lehetetlent követelnek. Milyen út vár az ellenzékre? Kálmán Olga erről is beszélget Magyar Györggyel és Dömsödi Gáborral.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!