2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Narancsvidék – Egyenesen

Hír TV

2017. november 1., szerda 16:32, frissítve: szerda 22:21

Adás:
2017. november 1., szerda 19.30
2017. november 2., csütörtök 0.05
2017. november 2., csütörtök 13.30

Emlékezet
Minden szent dicsőségét ünnepli a kereszténység ezen a napon, másnap pedig az elhunyt szerettekre emlékeznek egy gyertya vagy mécses meggyújtásával. Vendégünk lesz Iványi Gábor lelkész.

Angyali szerelő
Alapítványt indít a jótékony tévészerelő, hogy még több kórháznak és szociális intézménynek adhasson az általa megjavított készülékekből. Itt lesz Ellenbacher Attila.

Narancsvidék
Tovább erősödött a Fidesz a Medián felmérése szerint. A biztos szavazóknál 60 százalékos a kormánypárt támogatottsága, a Jobbik 14, az MSZP 9 százalékon áll. Az okokról Hann Endrét, a Medián igazgatóját kérdezzük.

Kihívó
Egy fideszes nagyágyú, Varga Mihály ellen indul az áprilisi választáson a Momentum színeiben Göncz Árpád unokája. A stúdióba várjuk Benedek Mártont.

Segítők
Régen volt ilyen aktuális a traumát átélt áldozatoknak való segítségnyújtás. Ez is a szakterülete egy olyan orvosnak, akit a legtöbben politikusként ismernek. Itt lesz Pusztai Erzsébet.

Reformáció
Orbán szerint nem a véletlen műve, hanem Isten kegyelme, hogy hatalmon lehet a keresztény, hitvalló kormánya. Kálmán Olga erről is beszélget Tétényi Éva építésszel és Gábor György vallásfilozófussal.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!