2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Munkás napok – Egyenesen

Hír TV

2018. május 1., kedd 18:04, frissítve: kedd 18:04

Adás:
2018. május 1., kedd 19.00

A gyűlölet ára
A volt jegybankelnök szerint súlyos hiba a kormány idegenellenes propagandája, mert a magyar gazdaságnak is szüksége van külföldi munkaerőre. Vendégünk lesz Bod Péter Ákos.

Szintén Zenész
Éppen Kis Grofó lépett fel a budapesti remix klubban, miközben a hely előtt romák tüntettek azért, mert pár nappal korábban a biztonsági őrök nem engedték be a Parno Graszt tagjait. Itt lesznek a Parno Graszt vezetői, Oláh József és László Sándor.

Lakásból utcára
Eljön hozzánk egy négygyermekes anya, aki hamarosan az utcára kerülhet. Lejárt a kilakoltatási moratórium, ezreket fenyeget ilyen veszély. A stúdióba várjuk Baranyi Nikolettát és Misetics Bálint szociálpolitikust.

Egység, de kivel?
Az első május 1., hogy nincs színpada az MSZP-nek. Véget ért egy korszak, a szocialisták keresik a helyüket és a vezetőjüket. Van-e kiút a gödörből? Megkérdezzük Molnár Zsolt képviselőt.

Brüsszeli csodafegyver
Pont 14 éve csatlakozott Magyarország az Unióhoz. Mostanra ott tart a kapcsolat, hogy Brüsszel keresi a módját, hogy megvonja a támogatásokat az korrupció miatt. Kálmán Olga erről is beszélget Lukácsi Katalinnal és Kuncze Gáborral.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!