2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Lesz-e Jobbik-MSZP összeborulás? - Reggeli járat

Hír TV

2017. október 25., szerda 19:29, frissítve: szerda 19:39

Adás:
2017. október 26., csütörtök 5.50
2017. október 26., csütörtök 13.05

Lesz-e Jobbik-MSZP összeborulás?
Ezt találgatják sokan, főleg Vona Gábor ünnepi beszéde után. Erről, az országot építeni akaró erők egyesítéséről és a választók várható reakcióiról is kérdezzük Volner Jánost, a Jobbik alelnökét.

Minimálprogram
Az LMP egy idősügyi nemzeti minimálprogram kidolgozása érdekében ötpárti egyeztetést kezdeményezett. A szocialisták nem vettek részt az eseményen annak ellenére, hogy választási programjukban kiemelt szerepet szánnak az idősügynek. Tóth Bertalantól, az MSZP frakcióvezetőjétől szeretnénk megtudni, miért.

75 éves lenne a rocklegenda
Minden idők legnagyobb hatású rockgitárosának tartják, pedig mindössze huszonhét évet élt ezen a földön Jimi Hendrix. Október 29-én az ő emléke előtt tisztelegve ad koncertet a Halper-Hendrix Experiment. A Reggeli járatban Halper László és Babos Gyula gitárművészek segítenek megfejteni a fiatalon elhunyt zseni titkát.

Peron
A Peronon Hutter Mariannával, a Magyar Nemzet újságírójával, és Béres Ferenc Attilával, a Zsúrpubi főszerkesztőjével várjuk Vámos Györgyöt, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkárát, hogy egyebek mellett beszéljünk arról, mi befolyásolja az árakat jelen pillanatban, és milyen áremelkedésekre lehet számítani az év végéig.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!