2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kritika – Egyenesen különkiadás

Hír TV

2018. április 7., szombat 15:48, frissítve: szombat 22:22

Adás:
2018. április 7., szombat 20.05
2018. április 8., vasárnap 0.05
2018. április 8., vasárnap 8.05

Csalás
Halottak adataival bizniszelő pártok, lemásolt ajánlóívek – soha nem bukott még le ennyi kamupárt, még sincs semmi következménye. A stúdióban László Róbert választási szakértő.

Ne add el a szavazatod!
Roma hírességek kampányolnak azért, hogy minél többen menjenek el választani, és hogy a cigányok ne adják el a szavazataikat. Vendégeink Mohamed Fatima és Balogh Lajos.

Bármi és akármi
Készülnek a kutatások és az elemzések, de senki nem mer biztosat mondani, csak annyit: bármi megtörténhet. Hogyan tudnak dönteni a bizonytalanok? Erről is kérdezzük Krekó Péter és Ceglédi Zoltán elemzőket.

Van esély a kormányváltásra
Magas részvétel és átszavazás a kormányváltás kulcsa – állítja a Közös Ország Mozgalom. A kutatásai szerint 70 százalékos részvételnél félmillió szavazónak kellene a Fidesszel szembeni legesélyesebb jelöltre voksolnia. A stúdióba várjuk Gulyás Mártont.

Kritika
Mélyre süllyed Magyarország, amely ma már fulladozik a korrupcióban és a hazudozásban – véli Róna Péter. A közgazdász szerint ezért kell minél több embernek elmennie szavazni. Vendégünk Róna Péter.

Mindent lehet?
Megfigyelések, lejáratások, gyűlöletkeltés – soha nem volt még ennyire durva a választási kampány. Kálmán Olga az elmúlt két hónapot Kovács Zoltánnal és Németh Péterrel értékeli.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!