2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:05

Közeledés – Egyenesen

Hír TV

2017. november 22., szerda 15:55, frissítve: szerda 16:15

Adás:
2017. november 22., szerda 19.30
2017. november 23., csütörtök 0.05
2017. november 23., csütörtök 13.30

Magyar valóság
Újra kiderült, valami nagyon nem jó a magyar oktatásban. A legújabb PISA-eredmények szerint a magyar diákok már a problémamegoldásban sem olyan jók, igaz a kormány szerint egyetlen mérésre nem lehet alapozni. Magyar Bálint volt oktatási minisztert várjuk a stúdióba.

Szakmán túl
Kevés a pályakezdő szakmunkás, rengeteg diák pedig már az iskolaévek alatt lemorzsolódik. Százból átlagosan tizennyolcan helyezkednek el a tanult szakmájukban. Vendégünk Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

Közeledés
Meglepő ajánlat Vonától. A Jobbik hajlandó lenne koalíciót kötni az LMP-vel és a Momentummal, ha a helyzet úgy kívánja. Mi lenne ez a helyzet? Erre is válaszol ma este Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Kontroll
„Komcsi mindegyik!” – így jellemezte a bírókat Budai Gyula az igazságügyi bizottságban, az sem zavarta a volt elszámoltatási biztost, hogy beszólását kamerák rögzítik. Itt lesz Sándor Zsuzsanna volt bíró.

Párbeszéd
Facebookon esett egymásnak a baloldali értelmiség egy része. Sokan nem tudják elfogadni a Jobbik elnökének a spinozás szereplését. A stúdióba várjuk Csáki Judit kritikust és Nyáry Krisztián írót.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!