2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Exodus – Egyenesen

Hír TV

2017. november 20., hétfő 17:00, frissítve: hétfő 23:47

Adás:
2017. november 20., hétfő 19.30
2017. november 21., kedd 0.05
2017. november 21., kedd 13.30

Exodus
Közel ugyanannyi orvos hagyta el 2017 első hat hónapjában Magyarországot, mint egy évvel korábban, csak a fogorvosok elvándorlása csökkent. Egy háziorvos biztosan a fedélzeten marad. Vendégünk a volt kórházigazgató, most Jobbik-jelölt Menyhárt Miklós.

Makacs számok
A biztos pártválasztók körében tovább nőtt a Fidesz amúgy is kiugró támogatottsága, a második helyen a Jobbik áll, az MSZP veszített, a DK viszont erősödött, az LMP pedig stagnál – ez derül ki a Závecz Research legfrissebb számaiból. A stúdióba várjuk az intézet vezetőjét, Závecz Tibort.

Ő is lehet más
Az LMP színeiben indul a jövő évi választáson Pásztó polgármestere. Az egykori tévés egy salgótarjáni fórumon jelentette be, hogy nemcsak a párt támogatását élvezi, de be is lép az LMP-be. Itt lesz Dömsödi Gábor.

Gyerekhang
Az UNICEF szerint száznyolcvanmillió gyermek ma nagyobb valószínűséggel nő fel mélyszegénységben vagy hal erőszakos halált, mint húsz évvel ezelőtt. Az okokról a szervezet magyarországi vezetőjét, Mészáros Antóniát kérdezzük.

Vélemény
A Jobbik lényegében ugyanott tart, ahol négy évvel ezelőtt – állítja a politológus. A szakember úgy véli, a néppártosodás elfogadtatásokhoz több időre lesz szüksége a második legnagyobb politikai erőnek. A stúdióba várjuk Török Gábort.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!