2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Előállítva – Egyenesen

Hír TV

2018. április 9., hétfő 16:42, frissítve: hétfő 17:07

Adás:
2018. április 9., hétfő, 19.00.

Narancsliget
A legerősebb ellenzéki erő helyett a leggyengébb parlamenti párttá vált az LMP. Még a kétharmad miatt is a pártra mutogatnak a csalódott ellenzéki választók. Hadházy vesztett és lemondott, de a párt elnöke folytatja. Pedig ő is alulmaradt a fideszes jelölttel szemben. Itt lesz Szél Bernadett.

Mégsem közös ország
Megszűnt a formális ellenzék Magyarországon. Kijelenthetjük, hogy egypártrendszer van – szögezte le éjfél utáni felszólalásában a Közös Ország Mozgalom alapítója. Vendégünk Gulyás Márton

68-67-66
Fél hétkor már 68 százalék felett volt a részvétel, de egész nap minden részadat rekordszintű választási hajlandóságot mutatott. És ekkor jött valami egészen szokatlan: este 7-re visszaesett a mutató 67 százalékra. Mi történt? Megkérdezzük a választási szakértőt, Tóth Zoltánt.

Előállítva
A rendőrségen éjszakázott a radikális megoldások híveként ismert és csalást emlegető diáktüntető. Facebook-oldalán azt írta: indítványozza az országgyűlési terem darabonként való elhordását, majd elindult az Oktogon felé. A többit elmeséli Rékasi Zsigmond.

Vélemény
Miért hallgatnak az ellenzéki pártok? És miért nem követeli senki a választási eredmény újraszámolását, miközben a választás hemzsegett a furcsaságoktól. Kálmán Olga erről is beszélget két mai vendégével, Kovács Zoltánnal és Németh Péterrel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!