2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Együtt? – Egyenesen

Hír TV

2017. november 28., kedd 16:15, frissítve: kedd 16:31

Ázsia-expressz
Elemzők szerint soha nem térül meg a kínai pénzből épülő Budapest–Belgrád-vasútvonal, és a beruházás elsősorban Kína érdekeit szolgálja. Mit nyerhet Budapest? Megkérdezzük a közgazdász Petschnig Mária Zitától.

Együtt?
A DK alelnöke az Egyenesenben közölte: nemcsak a szocialistákkal, de az Együtt-tel is tárgyalásokat folytatnak. Az egyezkedések részleteiről kérdezzük az Együtt elnökét, Juhász Pétert.

Fátylat a múltra
El tudná képzelni a Jobbik és a baloldal taktikai szövetségét – nyilatkozta egy lapinterjúban Heller Ágnes. Vendégünk a filozófus.

Üres tányér
A Népszava értesülései szerint megtiltanák a civileknek, hogy ételosztást szervezzenek – csak önkormányzati, állami és egyházi szervezetek adhatnának a rászorulóknak. Mi a cél? A népjóléti bizottság szocialista alelnöke, Korózs Lajos válaszol.

Láthatatlan erőszak
A saját édesapja zaklatta gyerekkorában A láthatatlan erőszak című kisfilm főszereplőjét. Az áldozat egy barátjának tett megrázó vallomást, aki egyébként független parlamenti képviselő is. Szelényi Zsuzsannát várjuk a stúdióba.

Bűnbánó maffiózók
Megbánták, hogy nem ismerték fel időben a Orbán Viktor nagyságát, ezért neraktivistának álltak a Hócipő szerzői. Új narancskönyvét is már a nerjelmezében népszerűsíti Farkasházy Tivadar, Váncsa István és Para-Kovács Imre. 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!