2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Durvul a kampány - Egyenesen

Hír TV

2018. február 7., szerda 16:16, frissítve: szerda 16:17

Adás:
2018. február 7., szerda 19.00.
2018. február 8., csütörtök 00.05.
2018. február 8., csütörtök 13.05.

Durvul a kampány
Kamu baloldali szervezet szórólapon támadja Mellár Tamás független képviselőjelöltet, akit kilenc ellenzéki párt támogat Pécsett. Azt állítják, hogy valójában a Fidesz jelöltje. Itt lesz Mellár Tamás.

Bontás
Lebontaná a Szabadság téri német megszállási emlékművet az Együtt elnöke, ebben a KDNP-s szórólapon feltűnt Köves Slomó rabbi is támogatja. Eljön hozzánk Juhász Péter és magával hozza állandó vendégét, Orbán mását.

Bűnszervezet
Akár tíz évet is kaphat Orbán veje, ha valóban bűnszervezetben csaltak a pályázatokon. A kiszivárgott OLAF-jelentésről kérdezzük a Jobbik képviselőjét, Szilágyi Györgyöt.

Bocs
Videoüzenetben kért bocsánatot 8 évvel ezelőtti rasszista, antiszemita, kirekesztő kijelentéseiért a Momentum pécsi elnöke. Azt mondja, azóta megváltozott. Vendégünk lesz Nemes Balázs.

Kleptokrácia
Az áprilisi választás az utolsó esély a Fidesz megfékezésére – mondja egy közgazdász, aki szerint az uniós támogatások legalább kétharmadát lenyúlja a fideszes politikai maffia. A stúdióba várjuk Inotai Andrást.

Atomkamat
Szabadulna a kormány a drága orosz Paks II.-es hiteltől, ezért előtörlesztik a már lehívott részt. Ez lenne az évszázad üzlete? Kálmán Olga erről is beszélget Kovács Zoltánnal és Pető Péterrel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!