2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Botrány – Egyenesen

Hír TV

2017. november 9., csütörtök 17:40, frissítve: csütörtök 18:10

Adás:
2017. november 9., csütörtök 19.30
2017. november 10., péntek 00.05
2017. november 10., péntek 13.30

Ki nyer ma?
Jól jöhet a kormánynak, hogy napokon belül elkezdi gyűjteni az aláírásokat a Momentum a civiltörvényes népszavazáshoz. Felpöröghet a Soros-ellenes kampány, de mit nyer a Momentum? – Itt lesz Soproni Tamás, a párt alelnöke.

Miniszteri vizit
Elárulta magát a kormány – a Jobbik szerint –, a Tiborcz–Lázár találkozó a bizonyíték arra, hogy a miniszterelnök veje kormányzati támogatással lett az ország egyik leggazdagabb embere. Vendégünk Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Botrány
A nemzetbiztonsági bizottság vizsgálhatja, milyen szerepe van Toroczkai Lászlónak, a Jobbik alelnökének a magyarországi szélsőséges mozgalmakban. A stúdióban Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke.

A sor vége
Kevés olyan ország van az EU-ban, ahol olyan rossz a sugárkezelésre várók helyzete, mint itthon. Ennek oka, hogy nincs elég gép. – A korházfejlesztésekkel ez is változhat? – Erről is kérdezzük Komáromi Zoltánt egészségpolitikust.

Bűnbocsánat
Sárosdi Lilla nem bánta meg, hogy nyilvánosságra hozta zaklatója nevét, de sajnálja, hogy Marton Lászlót meghurcolták. Mindenki áldozat lenne? Vendégünk Csáki Judit kritikus és Réz András esztéta.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!