2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Bősz ment, Mellár jött – Reggeli járat

Hír TV

2018. május 22., kedd 15:59, frissítve: kedd 16:04

Reggeli járat szerdán is, már 5 óra 50 perctől.

Bősz ment, Mellár jött. Egy újabb alku révén megmenekült az összeomlástól a Párbeszéd frakciója. De a százmilliós támogatáson és a bizottsági helyen kívül mi tartja össze a képviselőcsoportot? A sok bába között nem veszik-e el a párt? Tordai Bence a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese lesz a vendégünk.

Platformba hívja híveit Toroczkai László, aki alulmaradt a jobbikos elnökválasztáson. Az elnökség az ötlet ellen van és egyelőre a beígért húzónevek sem álltak az önjelölt platformvezér mögé. Miért gondolja, hogy ő a radikálisok vezére és tényleg vele van-e a többség? Toroczkai László jobbikos politikust kérdezzük.

Újra Világegyetemista Bálra készül Müller Péter Sziámi a barátaival a Kobuci Kertben. A sok régi nóta mellett felcsendül még sok régi URH és a Kontroll Csoport szerzemény is. A stúdióban: Müller Péter Sziámi. 

Barabás Lőrinc kvartettje márciusban mutatta be új lemezét, és akkora volt az érdeklődés, hogy sokan kiszorultak a helyszínt biztosító MÜPÁ-ból.  Most jön a ráadás pénteken, az Akvárium Klubban. Kedvcsináló Barabás Lőrinctől.

Szorosabbra fűződik a kormányzat és Budapest kapcsolata, külön államtitkárság készít hosszútávú fejlesztési terveket és úgy tűnik a pénz is meg lesz hozzá. A fővárosi ellenzéknek ez nagyon nem tetszik. A Peronon Horváth Csaba szocialista önkormányzati képviselő. 

Várja önöket a műsorvezető: Teszári Nóra.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!