2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Számonkérés - Egyenesen

Hír TV

2018. július 19., csütörtök 16:04, frissítve: csütörtök 16:07

Adás:
2018. július 19., csütörtök, 19.00

Számonkérés

Kemény büntetést kaptak az LMP meghatározó politikusai. A párt etikai bizottsága három évre minden tisztségtől eltiltotta Szél Bernadettet és Ungár Pétert. Az okokról Csárdi Antalt, a párt képviselőjét kérdezzük.

Egészségtelenügy

Hosszú távú egészségügyi program helyett lepusztult rendelők, túlterhelt dolgozók, orvoselvándorlás. A stúdióban Rácz Jenő volt egészségügyi miniszter.

Utolsó óra

Néhány év és nem lesz ki tanítson, mondja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke. Itt lesz Szűcs Tamás, aki szerint összeomlás előtti állapotban van az oktatás.

Odacsapnak

Itt a vége, vagy csak most kezdődik: a Stop Soros törvénycsomag miatt nemcsak eljárás indul, hanem az Unió bírósága előtt is magyarázkodhat a magyar kormány. Lattmann Tamás nemzetközi jogászt kérdezzük.

Nemzetbizonytalanság

Miközben a legfelsőbb körökig is elérhet a választás kampány idején kirobbant kémbotrány, továbbra sem sikerült számon kérni a magyar titkosszolgálatokat, hogy mit tudnak a Black Cube-ügyről. A vendégünk az egyik „becserkészett” szervezet, a Migration Aid vezetője, Siewert András.

Vélemény

Hónapokig tartó titkolózás és huzavona után lehullt a lepel a TAO-támogatásokról. A kedvenc csapatok - nem nagy meglepetésre - sokat kaptak. Közben az Orbán Viktort vendégül látó izraeli kormányfő a felcsúti "futball-csodát" tanulmányozná. Kálmán Olga Horn Gáborral és Pető Péterrel beszélget.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!