2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Hajnalig ment a strandolás

2016. július 30., szombat 11:03, frissítve: szombat 12:07

Évről évre egyre népszerűbb a Strandok éjszakája, amit a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére hetedik alkalommal rendeztek meg. Idén 70 fürdő és több kisebb strand is csatlakozott. A fürdőzésen kívül gazdag programokat kínáltak a szervezők.

Telt ház volt este az igali fürdőben, ahol a medence a Strandok éjszakájára nézőtérré is alakult. „Úgy gondoltuk, hogy egy alkalommal mi is kipróbáljuk, milyen is itt az éjszakai fürdőzés és milyen a hangulat a fürdőben” – nyilatkozta egy strandoló.

Igalon öt éjszakai fürdőzés is van egy szezonban, de a Strandok éjszakájára nem csak hosszabb nyitva tartással készülnek.

„Ami talán ebben az éjszakában a különleges, az az, hogy olyan programmal próbálunk kedveskedni a vendégeknek, ami még Igalon nem volt, ez egy lézer- és fényshow, amire nagyon sokan összegyűltek, úgyhogy remélem, hogy óriási sikere lesz” – jelentette ki Pozsár Mónika, az Igal Fürdő Kft. ügyvezetője.

A miskolci Barlangfürdőben nemcsak DJ és retrozene, hanem habparti is várta a látogatókat. „Szlovákiából jöttünk, Dunaszerdahely mellől. Rokonok voltak itt múlt héten, és ők mutatták, hogy milyen gyönyörű ez a fürdő, és ki szerettük volna próbálni” – árulta el egy fürdőző.

Miskolc szabadtéri strandján dzsesszkoncert volt, a vendégek különleges borokat, sajtot és csokoládét is kóstolhattak. „Minden évben egyre nagyobb látogatószámnak örvendhetünk, idén is, idén is még csak most kezdődött az este, de már most is jó páran buliznak, élvezik a nyári éjszakát” – mondta Lantos Zsuzsa fürdővezető.

A Magyar Fürdőszövetség országos rendezvénysorozatához több mint 70 helyszín csatlakozott.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!