2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sztárparádé a medencében

Hír TV

2018. július 30., hétfő 18:35, frissítve: hétfő 19:33

53 olimpiai aranyérem birtokosa ugrik kedden a Duna Aréna medencéjébe. A vízilabda All Star Gálán a 2000-es évek magyar aranycsapata mérkőzik meg az akkori legnagyobb ellenfelekből álló világválogatottal.

A 2000-es évek aranygenerációja újra a medencébe készül.

Mi lenne, vagy az talán érdekes lehet a közönség számára, hogyha a 2000-es éveknek az akkori legnagyobb ellenfeleiből állítanak össze a srácok egy csapatot, hívjuk világválogatottnak innentől kezdve és mi lenne, ha velük mérkőznének meg - mondta Fetter Balázs, főszervező.

A világválogatottat a négyszeres olimpiai bajnok edző, Ratko Rudić irányítja. Tagjai pedig többek között a spanyol Daniel Ballart, a szerb Aleksandar Šapić és a holland van der Meer is.

Ilyen meghívásra nem lehetett nemet mondani, hiszen egy olyan csapat, a magyar válogatott ellen, amely mindent megnyert a sportágban megtiszteltetés játszani - mondta egy volt holland válogatott vízilabdázó, Harry van der Meer.

A magyar csapatot Kemény Dénes dirigálja, a keret tagjai összesen 35 olimpiai aranyat birtokolnak.

Mondhatom, hogy elég jól ismerjük őket, mert párszor megmérkőztünk egymás ellen. Bár ilyen felállításban még nem játszottunk ellenük, szerintem ez őket jobban meg fogja zavarni, mint minket. Fantasztikus nevek vannak az ellenfél csapatában is, úgyhogy látványosság szempontjából mindenképpen kiváló mérkőzés lesz - vélekedett a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás.

A mérkőzés kedden lesz, a visszabontott Duna Arénában, mely így 5200 ember befogadására képes. A szervezők már minden jegyet eladtak, az érdeklődők azonban az M4 sport műsorán élőben követhetik az eseményt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!