2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sziklaugró-vb: mexikói győzelem, a címvédő csak ötödik

2015. augusztus 16., vasárnap 15:50, frissítve: vasárnap 16:02

Mexikói győzelem a sziklaugró-világbajnoki sorozat ötödik állomásán. A címvédő ezúttal csak az ötödik helyen végzett. A mostani viadalt több ezer ember tekintette meg a helyszínen a bosznia-hercegovinai Mostarban.

A világbajnoki sziklaugró-sorozatot április és szeptember között nyolc helyszínen rendezik meg, a mostani az ötödik volt. A látványos viadalt ezúttal is több ezren tekintették meg. A győztes a mexikói Jonathan Paredes lett.

„Nagyon boldog vagyok. A mai napom nem indult jól, betegen jöttem el a szállóból, még az első ugrásom előtt is rosszul voltam, ideges voltam, nem éreztem jól magam, de a végére lett jó a verseny. Ez az első győzelmem a világbajnoki sorozatban, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült” – mondta Paredes.

A világbajnoki címvédő sérülés miatt csak ötödik helyen végzett a versenyen, de ez is elég volt az ötödik világbajnoki címéhez. Gary Hunt tíz napja a kazanyi világbajnokságon megnyerte a férfi-óriástoronyugrást is, ahol a mostani győztes mexikóit előzte meg a vb-n. „Vissza akarom nyerni az erőmet, három hét szünet van a következő versenyig, fontos időszak lesz ez” – mondta Hunt.

A sorozat szeptember 13-án Olaszországban folytatódik, majd a hónap végén a spanyolországi Bilbaóban zárul.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!