2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sarapova kiejtette Babost

2017. augusztus 31., csütörtök 12:59

A második körben kiesett Babos Tímea a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyéből. A magyar sportolót az eltiltás után visszatérő Maria Sarapova győzte le három szettben. A férfiaknál három kiemelt is búcsúzott a versenytől.

Sokkal komolyabb ellenfélnek bizonyult a második körös ellenfél Marija Sarapova számára, mint az első fordulóban legyőzött román Simona Halep – az eltiltása utáni első Grand Slamjén játszó orosz teniszező Babos Tímeával csapott össze. Babos az első szettet tie breakben nyerte 7:6-ra, ezután viszont elfogyott az ereje, a második játszmát 6:4-re, a harmadikat pedig 6:1-re elvesztette.

„Úgy léptem ki a pályára, hogy csak túl akartam lenni az egészen, így nehezen sikerült a győzelem. Nem ez volt karrierem legjobb játéka, nagyon nehéz mérkőzést vívtunk. Szerintem az ilyen napokból is rengeteget lehet tanulni, megadod magadnak a következő esélyt, amellyel aztán élni kell. Ez most pont egy ilyen mérkőzés volt” – mondta Sarapova.

A férfiaknál közjáték is történt az egyik mérkőzésen: Nick Kyrgios hosszan vitatkozott a játékvezetővel, aki káromkodás miatt figyelmeztette. Az ausztrál végül négy szettben kikapott honfitársától, John Millmantól.

Rajta kívül még két nagyobb név búcsúzott, Jo-Wilfried Tsongát a mindössze 18 esztendős Denis Shapovalov, Alex Zverevet pedig Borna Coric búcsúztatta.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!