2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Mindent egy lapra tesznek fel Dárdaiék

2016. április 18., hétfő 20:58, frissítve: kedd 10:04

Évtizedek óta nem látott sikerre készül a Dárdai Pál vezette Hertha – a berliniek a német labdarúgókupa döntőjébe próbálnak meg bejutni.

A Német Kupa elődöntőjére készül az utóbbi időben gyengélkedő Hertha. Dárdai Pál csapata, az utolsó három meccsén csupán 1 pontot szerzett a 9-ből, így a bajnokságban a 4. helyre csúsztak vissza. A berliniek most a Borussia Dortmund ellen akarják kiharcolni, hogy 1979 után újra kupadöntőben szerepelhessenek.  



„Egész Berlin, a játékosok, a stáb, a menedzsment, mindenki izgatott a mérkőzés miatt. Mindannyian keményen dolgoztunk. Az olimpiai stadion tele lesz, ami nagyszerű dolog. A Dortmund a favorit, de ez egy kupamérkőzés, ahol bármi megtörténhet. Mindent egy lapra teszünk fel az összecsapáson. A saját stadionunkban, a saját szurkolóink előtt léphetünk pályára, amiből profitálhatunk” – a berliniek magyar trénere.

A Dortmundnak már csak a kupa maradt, hogy trófeát szerezzen. A Borussia a múlt héten rendkívül fordulatos mérkőzésen esett ki az Európa-ligából a Liverpool ellen, a bajnokságban pedig biztosnak tűnik második helyük a Bayern München mögött.

A mérkőzést szerdán 20 óra 30 perckor kezdődik, a továbbjutás egy meccsen dől el.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!