2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Megszerezte első győzelmét Vranjes irányításával a válogatott

Hír TV

2018. április 7., szombat 12:09, frissítve: szombat 12:14

Hatodik mérkőzésén megszerezte első győzelmét Ljubomir Vranjes irányítása alatt a magyar férfi kézilabda-válogatott. Csapatunk Ausztriát győzte le 33-22-re a siófoki felkészülési tornán.

Eredmény:
Magyarország–Ausztria 33-22 (14-11)
A magyar gólszerzők: Hornyák 6, Bóka, Ancsin 4, Bartók, Juhász, Bodó 3, Lékai, Bánhidi, Ligetvári, Bohács 2, Országh, Balogh Zs. 1

A svéd edző Császár Gáborra, Dzsamáli Imánra, Győri Mátyásra, Faluvégi Rudolfra és Fekete Dávidra sérülés miatt nem számíthat a tornán.

A két csapat negyvennyolcadik alkalommal mérkőzött meg egymással, a magyarok tizenegy vereség és két döntetlen mellett immár harmincötször győztek.

Ljubomir Vranjes úgy fogalmazott: ezen a héten a védekezés gyakorlására helyezik a hangsúlyt, és a 22 kapott gól mutatja, hogy nem járnak rossz úton.

„Ilyés Ferenc visszahívása egyértelműen jó döntésnek bizonyult. Több pozitívumot is láttam, több feladatot is sikerrel oldottunk meg. Vasárnap erősebb csapat, Brazília lesz az ellenfelünk, velük szemben még jobb teljesítményre lesz szükségünk” – mondta a szakvezető.

Az osztrák válogatott szombaton 17 órától Brazíliával találkozik, vasárnap 14.30-tól pedig a magyar csapat játszik a dél-amerikaiakkal a siófoki Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!