2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Jön a várva várt bokszmeccs

2015. február 21., szombat 12:16, frissítve: szombat 13:02

Létrejött a bokszvilág egyik legjobban várt összecsapása: Floyd Mayweather és Manny Pacquiao május 2-án mérkőzik meg egymással. A váltósúly két legnagyobb bokszolója már aláírta a több mint 160 millió fontos szerződést, az összecsapásnak a Las Vegas-i MGM Grand Hotel ad majd otthont.

Néhány perccel a szerződés megkötése után a 37 éves amerikai Floyd Mayweather és a 36 esztendős Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao is egy-egy közösségi oldalon tudatta a rajongókkal: május 2-án megmérkőznek egymással. „Itt van, amire az egész világ várt. Mayweeather és Pacquiao egymás ellen, 2015. május 2-án: az üzlet megköttetett. Megígérhetem a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk majd, hogy jól szórakozzanak. Történelmet fogunk írni. Ne hagyjátok ki! Íme az aláírt szerződés” – írta weboldalára az amerikai Mayweather.

A hosszú ideje várt váltósúlyú összecsapás létrejöttét állítólag az hátráltatta eddig, hogy a két ökölvívó mérkőzéseinek közvetítési joga különböző tévétársaságoknál volt. Most azonban a felek megegyeztek, így május 2-án, a Las Vegas-i MGM Grandben megmérkőzik egymással a jelenkor két sztárja. „Nagyon boldog vagyok, hogy Floyd Mayweather és én megadhatjuk végre a szurkolóknak mindazt, amire már évek óta vártak” – írta Twitter-csatornáján a Fülöp-szigeteki.

A májusi – várhatóan 162 millió fontos – összecsapásra a Money becenévre hallgató amerikai a WBC világbajnoki és a WBA szuperbajnoki övével érkezik, míg a Fülöp-szigeteki Pacman jelenleg a WBO világbajnoki övét birtokolja. Szakértők szerint azonban ez az ütközet hivatott dönteni arról is, hogy melyikük az elmúlt 10 év legjobb ökölvívója. A szerződés aláírása után 15 perccel egyébként már minden hotelszoba és lakosztály elkelt a vegasi MGM-ben.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!