2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Hozták a kötelezőt a favoritok a US Openen

2015. szeptember 3., csütörtök 15:38

Győztek a favoritok az amerikai nyílt teniszbajnokság 2. fordulójában. A férfiaknál Novák Djokovics és Rafael Nadal, a nőknél pedig Serena Williams is ott van a legjobb 32 között.

Könnyedén jutott tovább az US Open 2. fordulóján Novak Djokovics. A szerb világelső 3 szettben 6:4, 6:1, 6:2-re verte az osztrák Andreas Haider-Maurer. A szerb a meccs végén az ünneplésbe is belejött. A következő körben a olasz Andreas Seppi lesz az ellenfele.

„Soha nem játszottam még Andreasszal salakon, kellett egy kis idő belejöjjek a meccsbe. Kemény szervái vannak, az első szettben 4:4-ig voltak nehéz pillanataim,  de aztán belejöttem és igazán jól játszottam” – mondta Djokovics a mérkőzést követően.

Nadalnak már kicsit nehezebb dolga volt. A spanyolt az argentin Schwartzman izzasztotta meg, ám a korábbi világelső végül 7:6, 6:3, 7:5-tel lépett tovább a 32 közé, ahol rá is olasz ellenfél vár Fabio Fognini személyében.

Női egyesben a amerikai Serena Williams két szettben 7:6, 6:3-ra győzött a holland Bertens ellen, bejutva ezzel a 32 közé. „Általában nagyon nyugodt vagyok, azonban ma egy kicsit feszültnek éreztem magam. Úgy érzem, látszott is, de remélhetőleg visszatérek a legjobb formámhoz” – nyilatkozta Serena Williams.

A 33 éves világelső idén az eddigi három Grand Slam-tornát megnyerte, ha pedig most is ő diadalmaskodik, akkor a német Steffi Graf 1988-as menetelése óta ő lesz az első női teniszező, aki egy naptári évben megnyeri az összes Grad Slam-versenyt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!