2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Hátrányból kell fordítania a Barcelonának

2017. augusztus 16., szerda 15:33, frissítve: szerda 15:50

3-1-es hátrányból fordítana a Barcelona a Real Madrid ellen a labdarúgó Spanyol Szuperkupa döntőjében. A madridiak az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül lépnek pályára.

Szinte lehetetlen helyzetből vág neki a Spanyol Szuperkupa-döntő visszavágójának a Barcelona a Real Madrid ellen. A vasárnapi El Clasicón a madridiak 3-1-re nyertek a Nou Campban. Sergio Busquets, a katalán együttes középpályása azt mondta, megérzik Neymar távozását, ezért sürgősen meg kell erősíteni a csapatot, amivel a nyáron kinevezett edző is egyetért.

„Augusztus 31-ig nyitva van az átigazolási piac. Addig van időnk változtatni a kereten. Természetesen a legjobb csapat szeretnénk lenni, hiszen nagy terveink vannak, és ismét komoly kihívások várnak ránk” – mondta Ernesto Valverde.

A Real a vasárnapi mérkőzésen óriási gólt szerző, majd két perccel később kiállított Cristiano Ronaldo nélkül lép pályára. A portugál aranylabdás ötmeccses eltiltást kapott, amiért piros lapja után meglökte a játékvezetőt. Ez az jelenti, hogy a szuperkupadöntő második meccsén kívül, a spanyol bajnokság első 4 fordulójában sem számíthat rá Zinédine Zidane.

„Minden megtörténhet a visszavágón, hiszen a Barcelona az ellenfél. Győzni szeretnénk, és jól játszani. Cristiano eltiltása nagyon bosszantó, mert aki látta a felvételeket, az azt is láthatta, hogy nem volt jogos a piros lap” – mondta a francia tréner.

A mérkőzést magyar idő szerint ma este 23 órakor játsszák.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!