2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Globál 06:45

Ezer hely marad üresen a BL-döntőn a borsos árak miatt

Hír TV

2018. május 24., csütörtök 19:33

Sokallják a kijevi szállodaárakat a Rel Madrid labdarúgó-csapatának szurkolói. A spanyol klub ezer jegyet nem tudott értékesíteni a szombati Bajnokok Ligája döntőre. A királyi gárda tizenharmadszor, a Liverpool pedig hatodszor nyerheti meg a sorozatot.

Megérkezett a Real Madrid és Liverpool csapata is Kijevbe a Bajnokok Ligája-döntő helyszínére. A szombat esti mérkőzést a kijevi olimpiai stadionban rendezik, ahova több mint 60 ezer embert várnak. Telt ház nem lesz, a madridiak ugyanis ezer jegyet nem tudtak értékesíteni. A spanyol szurkolóknak ugyanis túl borsosak a hétvégére felpumpált szállodai árak.

Az UEFA-elnöke, Alaxander Ceferin felháborodottan nyilatkozott a német Kicker című lapnak. Kijevben az általánosnak mondható 80-90 ezer forintos szobaárak helyett most 320 ezer forintos áron lehetett csak szálláshoz jutni.

A bokszlegenda, Vitalij Klicsko, elnézést kért. Kijev polgármestere reméli, hogy a szervezés megfelel majd az elvárásoknak.

„Még soha nem volt ilyen színvonalú esemény Kijev történetében. Mindazonáltal azért már rendelkezünk tapasztalattal, mivel korábban a város rendezett itt Európa-Bajnoki mérkőzést, illetve Eurovíziós dalfesztivált is. Hiszem, hogy képesek vagyunk ilyen eseményeket magas színvonalon is lebonyolítani” – mondta Klicsko.

Real Madrid sorozatban a harmadik, míg összesítésben a 13., míg a Liverpool a hatodik bajnokok-ligája győzelmére készül.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!