2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Doll: Nem lehet már több pontot elajándékozni

2015. március 5., csütörtök 19:31, frissítve: csütörtök 19:50

A dobogós helyezést tartja reálisnak a labdarúgó-bajnokságban a Ferencváros vezetőedzője. Thomas Doll szerint tizenkét fordulóval a bajnokság vége előtt a legfontosabb, hogy ne ajándékozzon el pontokat a csapat. Szombaton a Fradi a Győrt fogadja.

Dibusz-védésekre minden bizonnyal szüksége lesz a Fradinak a Győr elleni szombati bajnokin. Az őszi szezonban vendégként 1-0-ra nyert az FTC, és abban a válogatott kapusnak nagy szerepe volt. Dibusz Dénes szerint azóta sokat javult a csapat játéka és a védelem is.

„Ősszel csak 50-60 percig tudtuk kontrollálni a meccset. Ez kitolódott, és ennek köszönhető, hogy az ellenfélnek nincs is nagyon helyzete. Tényleg egy-két buta labdavesztésből alakul ki a kapunk előtt veszélyhelyzet, dolgozni fogunk, hogy ezek a későbbiekben ne történjenek meg” – fogalmazott Dibusz.

„Elkezdhetnek félni tőlünk!” – üzent a télen éppen Győrből igazolt Varga Roland korábbi együttesének. Az ETO ugyan öt hellyel hátrébb van a tabellán, de a támadó színvonalas, kiélezett meccset vár.

„Azt tudom, hogy sokan elmentek Győrből, viszont nem tudom, milyenek az új játékosok, mert nem ismerem őket, a felkészülési mérkőzéseiket nem láttam. […] A csapat magját azért ismerem, szerintem jó játékosok, de nincs mitől félnünk, ugyanolyan jó játékosaink vannak nekünk is, ha nem jobbak, ráadásul hazai pályán játszunk” – fejtette ki.

A Ferencváros jelenleg negyedik helyen áll a tabellán. Nem a bajnoki cím, hanem a dobogó a reális elvárás idén a csapat vezetőedzője szerint. „Számunkra most a legfontosabb, hogy a tavaszi fordulókban sokkal jobban kezdjük a mérkőzéseket, mint a bajnokság elején, amikor fontos pontokat ajándékoztunk el az ellenfeleknek. A bajnokságban tizenkét meccsünk van hátra, fontos, hogy a csapat, a játékosok tudják, hogy most semmit nem lehet már elajándékozni” – hangsúlyozta Thomas Doll.

Ferencváros szombaton 14 órakor fogadja a Győrt a Groupama Arénában.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!