2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Dárdaiék nagyot léphetnek a BL-indulás felé

2016. április 1., péntek 18:13, frissítve: péntek 20:14

Fontos mérkőzés vár a Dárdai Pál vezette Herthára a német labdarúgó Bundesligában. A berliniek egy esetleges győzelemmel nagy lépést tennének, hogy az első négyben végezzenek, ami Bajnokok Ligája-indulást ér.

Rendkívül fontos mérkőzés vár a Herthára. A Bundesligában 3. helyen álló berliniek az 5. helyezett Mönchengladbach otthonában lépnek pályára a 28. fordulóban.

„Egy fantasztikus edzés van mögöttünk, a játékosok harapnak. Ebből kiindulva az tudom mondani, hogy támadni megyünk a Gladbachhoz és nyerni akarunk. Nem csak döntetlenért vagy hogy jól játsszunk. Amit a csapattól láttam, az alapján egyértelmű, hogy győzni megyünk” – mondta a magyar tréner.

Dárdai Pál együttese jelenleg 6 ponttal áll a Gladbach előtt – egy esetleges győzelemmel kilenc pontra nőne a különbség a két csapat között, hat fordulóval a bajnokság vége előtt, ami kulcsfontosságú lehet a Bajnokok Ligájában indulás szempontjából.

„A Herthának nincs veszítenivalója, viszont rengeteget nyerhetnek. Az utolsó 7 meccsüket ez határozta meg. Az elől lévő csapatoknak nagyon kell koncentrálni, meg kell őrizni a hidegvérüket, és jól kell reagálni a fontos pillanatokban. Az hiszem, ez a legfontosabb, erről fog szólni a bajnokság hajrája” – nyilatkozta André Schubert, a Borussia Mönchengladbach vezetőedzője.

A mérkőzést vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!