2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Chile győzelmével vette kezdetét a Copa América

,

2015. június 12., péntek 17:50, frissítve: péntek 18:05

Kezdetét vette a „dél-amerikai eb” a Copa América. A torna nyitómérkőzésén a házigazda Chile 2–0-s győzelmet aratott Ecuador felett. Ma este a Luiz Suárezt nélkülöző Uruguay Jamaica ellen lép pályára, míg a Messivel felálló argentinok Paraguayjal játszanak.

A házigazda Chile Ecuador elleni mérkőzésével kezdődött a Copa América. A mérkőzés első félideje gól nélküli döntetlent hozott. A második játékrész közepén a Juventusszal a BL-döntőt elbukó Arturo Vidal értékesített egy saját maga által kiharcolt büntetőt, amivel megszerezte a vezetést. A folytatásban is Chile akarata érvényesült. Az ecuadoriak legnagyobb egyenlítési lehetősége Enner Valencia előtt adódott, de a West Ham United csatára fejjel csak a lécet találta el. A hazai győzelmet végül – Alexis Sanchez passzából – Eduardo Vargas biztosította be a 84. percben.

„Úgy gondolom, az eredmény igazságos. Látványosan játszottunk és a pályán megmutatkozott a két csapat közti különbség” – mondta Jorge Sampaoli, Chile szövetségi kapitánya.

Az ecuadori kapitány elismerte, a jobbik csapat győzött. „El kell ismerni, Chile jobb volt, mint, mi. Ez a meccs is segíthet nekünk, hogy felnőjünk a torna színvonalához és javítani tudjunk a másik két csoportmeccsen” –  mondta Gustavo Quinteros.


A torna ma este folytatódik. Uruguay Luis Suárez nélkül lép pályára Jamaica ellen, míg a Messivel felálló argentinok Paraguayjal játszanak.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!