2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

BL: spanyol rangadó lesz a mai menü

2016. április 5., kedd 13:41, frissítve: kedd 14:06

Spanyol rangadót rendeznek ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: a címvédő Barcelona az Atlético Madriddal csap össze. A másik mérkőzésen a Bayern München a Benficát fogadja.

A bajnoki címért folytatott csata mellett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében is összecsap a két spanyol sztárklub, a Barcelona és az Atlético Madrid. A gránátvörös-kékek nem jó előjelekkel várják a találkozót: szombaton hosszú idő után otthon kaptak ki az ősi rivális Real Madridtól. A másik fővárosi klub vezetőedzője szerint ugyanakkor a bajnokságban történtek nem lesznek befolyással a BL-párharcra.

„A Barcelona elleni mérkőzésre mindig annak megfelelően készülünk fel, hogy ők a legjobb formájukkal érkeznek. Optimisták vagyunk, annak ellenére, hogy tudjuk, milyen nehéz két meccs következik. Bízom a csapatomban” – hangsúlyozta az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone.

Az Atlético egy Betis elleni 5-1-gyel hangolt a BL-párharcra.

A Barcelona mestere az ellenfél játékosait és taktikáját emelte ki a meccs előtt.

„Számolnunk kell Griezmann-nal vagy éppen Fernando Torresszel, mindketten posztjuk zsenijei. Az Atlético egyedülálló felállást használ a 4-3-1-2-es taktikával, gyorsan gondot tud okozni vele, amivel komolyan számolni kell, ráadásul nekünk mostanában nem mennek olyan jól a kontrák, ami tovább mélyítheti a gondjainkat. Éppen a taktikája miatt teheti meg az Atlético, hogy a bajnokságban is üldözzön minket, és most a BL-ben is nehéz csatára kell számítanunk” – árulta el Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője.

A mai másik negyeddöntőn a Bayern München a Benficát fogadja – a mérkőzések este háromnegyed kilenckor kezdődnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!