2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

BL-döntőt játszik a Juventus

2017. május 10., szerda 13:39

Kettős győzelemmel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe a Juventus. Az olasz együttes az idegenbeli 2-0-s siker után hazai pályán 2-1-re győzte le a Monaco együttesét. Ma este pedig kiderül, ki lesz az ellenfele a fináléban. A másik elődöntőben a Real Madrid 3-0-s előny birtokában utazik a városi rivális Atlético Madridhoz.

Páholyból várhatja a visszavágót a BL elődöntőjében a Real Madrid. A címvédő 3-0-s előnnyel utazik a városi rivális Atlético Madridhoz. Zinedine Zidane együttese tartalékolt a hétvégi bajnokin, így kulcsjátékosai frissen várhatják a mérkőzést. A királyi gárdánál egyértelmű cél a duplázás, azaz a BL mellett a bajnokság megnyerése.

„Nem lesz gond a motivációval. Az Atléticónak nincs veszítenivalója, nekünk pedig jó meccset kell játszanunk ahhoz, hogy a döntőbe jussunk. Nyugodtnak kell maradnunk, és úgy futballozni, ahogy szoktunk” – mondta a francia szakvezető, Zinedine Zidane.

Az Atléticónál tudják, kisebb csoda kell ahhoz, hogy tavaly után az idén is döntőt játszanak. Diego Simeone szerint a motivációval bizonyára náluk sem lesz gond, és úgy véli: csapata talpra tud állni. Az Atlético Madridnak ráadásul ez lesz az utolsó hazai mérkőzése a Vicente Caldéron Stadionban.

„Ha egy ilyen helyzetben motiválnom kellene a játékosaimat, akkor inkább el kellene hagynom a klubot. Nem hinném, hogy hasonló meccs lesz, mint az első, minden összecsapás más. A legnagyobb riválisunkkal találkozunk, amely megvert minket az ő pályáján, és amely már két döntőben legyőzött minket. Jól kell védekeznünk, emellett pedig többet kell támadnunk. A mérkőzésen lépésről lépésre, percről percre kell haladnunk, hogy elérjük a célunkat” – nyilatkozta az argentin tréner, Diego Simeone.

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!