2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

BL: döntetlenről indulnak a visszavágók

2015. március 11., szerda 18:31, frissítve: csütörtök 08:45

Mindkét nyolcaddöntő visszavágója döntetlenről indul ma este a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Bayern München az ukrán Sahtar Donyecket látja vendégül, míg a Paris Saint-Germain a Chelsea otthonába látogat.

Nincsenek könnyű helyzetben a Paris Saint-Germain játékosai: a hazai pályán játszott 1-1-es döntetlen után mindenképpen gólt kell szerezniük a Chelsea otthonában ahhoz, hogy kiharcolják a továbbjutást a Bajnokok Ligájában. A párizsiak mellett szól, hogy legutóbbi 16 mérkőzésükön egy kivétellel mindig bevették az ellenfél kapuját.

„A párharc felénél tartunk, 1-1-re állunk, de a Chelsea-nél van a minimális előny, hiszen gólt szereztek idegenben, ami sokat érhet. Most nekünk is azt kell tennünk, amit ők tettek Párizsban: gólt kell lőni. Felkészültünk, tudjuk, mit kell tennünk, az pedig a Chelsea dolga, hogy támadni vagy védekezni akarnak-e. Nekünk mindenképpen gólt kell szereznünk” – közölte a találkozó előtt Laurent Blanc, a Paris Saint-Germain vezetőedzője.

A két csapat tavaly a negyeddöntőben találkozott egymással, és az idegenben lőtt gólnak akkor is nagy szerepe volt a párharcban: a PSG hazai pályán hiába nyert 3-1-re, a Chelsea 2-0-s londoni győzelme akkor a kékek továbbjutását eredményezte.

Münchenben is döntetlenről folytatódik a házigazda Bayern és az ukrán Sahtar Donyeck párharca. Az első találkozón nem született gól. A párharc toronymagas esélyese a Bayern München.

„Hetvenezer ember előtt léphetünk pályára az Allianz Arénában. Korábban játszottam már sok német csapat ellen, de olyan ellen, mint a Bayern München, egy olyan stadionban, mint az Allianz Aréna, még soha. Már csak ezért is a legjobb formánkat fogjuk hozni a mérkőzésen” – közölte Mircea Lucescu, a Sahtar Donyeck vezetőedzője.

Mindkét nyolcaddöntős visszavágó 20 óra 45 perckor kezdődik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!