2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 23:00

Betartotta fogadalmát: meztelenül állt a sajtó elé a világbajnok

Hír TV

2018. május 8., kedd 15:36, frissítve: kedd 18:23

Anyaszült meztelenül fogadta a sajtót a snooker-világbajnok Mark Williams. Az újdonsült bajnok egy májusi ígéretét váltotta be ezzel a fellépéssel.

Meztelenül állt az újságírók elé az újdonsült sznúker világbajnok Mark Williams. Óriási meccsen, 18-16-ra verte a négyszeres világbajnok legendát, John Higginst a snooker vb döntőjében, így 2000 és 2003 után harmadszor is övé sportága legértékesebb trófeája.

A finálé után meztelenül állt a sajtó rendelkezésére, igaz, amíg a mikrofonok mögé ért, legalább egy törölközőt maga köré csavart. Williams még májusban fogadta meg, hogy ha harmadszor, a legutóbbi vb-címe után 15 évvel újra világbajnok lesz, akkor meztelenül megy majd a sajtótájékoztatóra.

„Hogy őszinte legyek egy kicsit kényelmetlenül érzem magam, hiszen csak egy törülközőt viselek. De nem viselnék azt sem, ha a World Snooker elnöke rám nem parancsol. Nem volt könnyű mérkőzés, mert a végére nagyon feljött Higgins. Nagyszerű volt itt játszani Higgins ellen. Ez egy hihetetlen dolog és nagyon boldog vagyok, hogy nyertem” – mondta.

1978 óta Mark Williams a legidősebb snooker világbajnok.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!