2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

A Real mestere kedveli az ilyen kihívásokat

2016. április 12., kedd 12:26, frissítve: kedd 17:03

2-0-s hátrányból kell fordítania a Real Madridnak a Wolfsburg ellen ahhoz, hogy bejusson a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A másik mérkőzésen a párizsi 2-2 után a Manchester City–Paris Saint-Germain visszavágó is tartogat izgalmakat.

Meg sem fordult a fejekben, hogy a Real Madridnak búcsúznia kell a Bajnokok Ligájától – mondta a spanyol gárda vezetőedzője. Zinedine Zidane-nak össze kell kapnia a játékosokat, a csapat az első meccsen sima, 2-0-s vereséget szenvedett Wolfsburgban.

„Mindannyian azt szeretnénk, ha a BL-ben olyan izgalmak lennének, mint most. Ha mi nyertük volna az első meccset, az természetesen jobb lenne, de ez a nehézség még izgalmasabbá teszi a helyzetet, és mi szeretjük az ilyen kihívásokat. A játékosok és én is szeretnénk megfordítani a párharcot, és sokkal szebb lenne a győzelem egy ilyen szituációban” – mondta a korábbi aranylabdás játékos.

A Wolfsburg történelmet írna, ha a négy közé jutna, ez a német csapat sosem jutott ilyen messze a BL-ben. „Nagyszerű játékot produkáltunk az első meccsen. Ez persze nem ad okot az elbizakodásra, de van esélyünk a továbbjutásra. Tudjuk, hogy két hihetetlen játékot kell produkálnunk ahhoz, hogy továbbmenjünk. Az egyik már megvolt az első összecsapáson, de kell még egy. Sajnos a bajnokságban az idén nem megy valami jól a csapatnak, de remélem, a BL-ben folytatjuk a menetelést” – nyilatkozta Dieter Hecking vezetőedző.

Izgalmasnak ígérkezik a Manchester City–Paris Saint-Germain visszavágó is a 2-2-es párizsi döntetlen után. A két idegenben lőtt gólnak köszönhetően a City előnyben érezheti magát. „Úgy vélem, a csapatomnak mindig az a legfontosabb, hogy gólt szerezzen. Közel három éve vagyok a Citynél, és ez alatt az idő alatt végig azt mondtam, hogy ez a csapat mindig gólt akar rúgni és jól játszani. Ha azt gondolnánk, hogy a PSG ellen elég a 0-0, és eszerint állunk hozzá a meccshez, akkor veszíteni fogunk. Ezért azt a Cityt fogják a pályán látni, mint az elmúlt időszakban, amely gólra törően játszik” – fogalmazott Manuel Pellegrini, a Manchester City edzője.

Mindkét mérkőzés este 20 óra 45 perckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!