2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Tuzson: Már az ENSZ-ben is jelen van a Soros-terv

Hír TV

2018. január 27., szombat 08:50, frissítve: szombat 15:21

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az állami tévében fejtette ki, hogy a világszervezetben erősödni látszik a migráció támogatása, és olyan javaslatcsomag készül, amely szerinte kísértetiesen hasonlít az üzletember elképzeléseire. Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt, ez pedig most szintet lépett – jelentette ki az államtitkár, aki szerint New Yorkban most olyan csomagon dolgoznak, aminek célja a migráció fölerősítése a világban.

Tuzson Bence után délelőtt már a Fidesz kommunikációs igazgatója is arról beszélt, hogy Soros György az ENSZ-ben is jelen van, ezért meg kellene fontolni, van-e a Magyarországnak keresnivalója a tárgyalássorozatban.

– Én azt gondolom, a Fidesz nevében mondva ezt, hogy ezt komolyan meg kell fontolni, hogy érdemes-e egy tárgyalássorozatban benn maradni, ez a magyar kormány döntése lesz ha jól tudom, jövő héten kormányülésen ez téma is lesz. A külügyminiszter erről jelentést is tesz, de a tegnapi, tegnapelőtti szövegből kiindulva, ha ez így marad, akkor szerintem ott Magyarországnak nincs semmiféle keresnivalója – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!