2024. 04. 30. Kedd Katalin, Kitti napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Soros köszöni a zsidó szervezetek tiltakozását

2017. július 12., szerda 08:12

Soros György szerint a magyar kormány plakátkampánya rájátszik az antiszemita érzésekre. Vélhetően a Twitter-üzenetek fogják a Trump család vesztét okozni – nemzetközi lapszemle.

A Twitter-üzenetek fogják vélhetően a Trump család végzetét okozni – írja posztjában az Esquire magazin. Az amerikai lap szerzője azt írja, hogy amikor az ifjabb Donald Trump a New York Times leleplező cikke miatt inkább előremenekült, és önként nyilvánosságra hozta levelezését egy brit újságíróval, aki egy orosz közvetítőt ajánlott a figyelmébe, nagy kárt okozott a családnak. És nagyon megkönnyíti ezzel Robert Müller ügyész munkáját, akinek ezek után nem lesz nehéz dolga bizonyítania a Trump-kampánystáb és az oroszok közötti kapcsolattartást.

Soros György szerint a magyar kormány plakátkampánya rájátszik az antiszemita érzésekre – írja a BBC. A brit közszolgálati csatorna idézi a milliárdos közleményét, ebben Soros György a 5,7 milliárd forintos kampányt dezinformációs kampánynak nevezi, és köszönetet mond a zsidó közösség vezetőinek a tiltakozásért, és mindazoknak, akik a plakátokat eddig letépték. A BBC beszámolójában emlékeztet: a plakátkampány külföldön is felháborodást váltott ki.

Az amerikai külügyminiszter dicsérte Katar eltökéltségét a terrorizmus forrásainak elvágására – írja összefoglalójában az al-Dzsazíra. A pánarab hírtelevízió beszámol arról, hogy a két ország együttműködési megállapodást írt alá a terrorizmus elleni küzdelemről. Eközben a szomszédos Öböl menti arab államok éppen Katart vádolják az iszlamista terrorizmus finanszírozásával. Az al-Dzsazíra véleménye szerint az amerikaiak időzítése nem véletlen: azzal, hogy Katar mellé álltak, az azt vádoló államok érvrendszere alól kihúzták a talajt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!