2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

„Nem tudta megvédeni magát Soros alapítványa”

Hír TV

2018. május 22., kedd 08:16, frissítve: kedd 08:39

A magyar civil szervezetek elleni, kormányzati támadásokat összegzi egy amerikai tévécsatorna oldala. Kovács Zoltán kormányszóvivő közben egy másik amerikai lapban cáfolta, hogy a magyar kormány üldözné a civileket. Szerinte csak a modern kereszténydemokrácia ilyen.

Nem tudta megvédeni magát a magyar kormánnyal szemben Soros György alapítványa, inkább elhagyják az országot - tudósít az amerikai CNBC. A csatorna emlékeztet, hogy Orbán Viktor korábban is bosszúval fenyegette meg az ellenfeleit, és orosz mintára állami felügyelet alá kényszerítené a civil szervezeteket, a nemzetközi tiltakozás ellenére is.

A civil társadalommal minden rendben Magyarországon - írja a Politicónak levélben Kovács Zoltán. A kormányszóvivő szerint nem igaz, hogy Orbán Viktor demokrácia-ellenes lenne, csak szerinte így néz ki a 21. századi kereszténydemokrácia, ez pedig történetesen ellenkezik a liberális civilek világképével. Kovács Zoltán szerint az ilyen civil szervezeteket egyébként is csak külföldi pénzből erőltetik Magyarországon.

 

Orbán Viktor gyűlölködő rezsime miatt a magyar fiatalok hátat fordítanak az országnak. Így összegzi a Huffington Post német kiadása a magyar kormány idegenellenes uszítását, amivel párhuzamosan több százezren költöztek el az országból és hozzáteszik, hogy a növekvő antiszemitizmus miatt zsidók is egyre többen költöznek el innen. A munkaerőhiány mellett a kormány a népességfogyás ellen is képtelen tenni, ami demográfiai válsággal fenyeget.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!